47.81 € Veroton hinta: 38.56 €

Porrasvaloajastin DINKäyttöjännite 230 V~Taajuus 50/60 HzKoskettimen arvo 16A 250V AC1Nimellisvirta ..

HAGER PORRASVALOAUTOMAATTI SÄÄDETTÄVÄLLÄ VIIVEELLÄ 30S-10 MIN

25.93 € Veroton hinta: 20.91 €

HAGER 1NO 16A 230VAC 1M SYSÄYSRELE..

HAGER 1NO 16A 230VAC 1M SYSÄYSRELE

29.55 € Veroton hinta: 23.83 €

HAGER 1NO+1NC 16A 230VAC 1M SYSÄYSRELE..

HAGER 1NO+1NC 16A 230VAC 1M SYSÄYSRELE

31.07 € Veroton hinta: 25.06 €

HAGER 2NO 16A 230VAC 1M SYSÄYSRELE..

HAGER 2NO 16A 230VAC 1M SYSÄYSRELE
Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)

HAGER ELEKTRONISET RELEET

Väli- ja sysäysreleillä ohjaat kustannustehokkaasti kiinteistöjen valaistusta ja muita yleiskuormia asuin- ja liikekiinteistöissä. Laaja tuote- ja toimintovalikoimamme mahdollistaa tuotteiden käytön monipuolisesti myös maatalouden, teollisuuden ja liikenteen käyttösovelluksissa.


Välireleet

Taloudellisiin pitovirtaohjauksiin

Moduulimitoitettuja välireleitä käytetään moduulikontaktorien tapaan valaistus, lämmitys ja muiden yleiskuormien päävirtapiirien ohjauksiin. Sähkömekaanisia välireleitä voidaan myös pakko-ohjata päälle ja pois niiden yläpuolisesta käsikäyttökytkimestä ilman ulkoisia ohjausjänniteitä. Uusi laajentunut tuotevalikoima sisältää valikoiman hurinattomia välireleitä 12V ja 24V-ohjauskelalla, joita voidaan ohjata Interface-valireleen tapaan sekä vaihto- että tasajännitteellä.


Sysäysreleet

Valaistuksen painikeohjauksiin

Sysäysreleet on suunniteltu ensisijaisesti valaistuksen painikkeilla tehtävään impulssiohjaukseen asuintaloissa, liikuntahalleissa, toimistoissa sekä muissa toimitiloissa. Ohjaukset voidaan toteuttaa paikallisohjauksina yksittäisissä huonetiloissa tai käytävätiloissa. Sen lisäksi sähkömekaanisilla sysäysreleillä toteutetuissa asennuksissa voit hyödyntää pakko-ohjausmoduuleita synkronoitujen alue- ja kokonaisohjausten tekemiseksi kerros- ja kiinteistötasolla. Elektronisilla sysäysreleillä käytössäsi on hiljainen käyntiääni ja poikkeusolosuhteita kestävä ohjausmekaniikka. Hyödynnä nyt myös erikoistoimintona porrasvalo-ohjauksiin soveltuva viivetoiminto.


Elektroniset sysäysreleet

Valaistuksen hiljaiseen ja turvalliseen ohjaukseen painikkeilla

Elektronisia sysäysreleitä käytetään yleisimmin valaistuspiirien ohjauksiin. Asuin- ja liikekiinteistöjen asennuksiin suunnatut elektroniset sysäysreleet toimivat hiljaisesti. Lisäksi niitä voidaan myös ohjata pysyvällä ohjauspulssilla ilman että rele vaurioituu ja sitä kautta aiheuttaa tulipalon vaaraa kiinteistöissä. Erikoisversiossa EPS450B voit myös yhdistää porrasvaloajastukseen tarvittava poikkeuksellisen pitkä tunnin viive.


Osta Hager elektroniset releet netistä edullisesti. Toimitukset nopeasti kaikkialle Suomeen. Tilaa helposti verkkokaupastamme!